Kuinka voin katsella jalkapallon EM-kisoja YLE: ssä Suomessa ulkomailla?

Kaikki Suomessa odottavat innolla jalkapallon EM-kisoja, jotka järjestetään 11. kesäkuuta – 11. heinäkuuta 2021 välisenä aikana. Suomi on päässyt ensimmäistä kertaa pitkään isoon jalkapalloturnaukseen. Suomi pelaa ryhmävaiheessa Venäjää, Belgiaa ja Tanskaa vastaan. Etsitkö tapaa suoratoistaa jalkapallon EM-kisoja ulkomailla? Kuinka se voidaan tehdä? Mikä on paras VPN YLE: lle?

Jos yrität suoratoistaa sisältöä YLE: llä Suomessa ulkomailla, näet erilaisia ​​virheilmoituksia. Jos asut EU: ssa, voit suoratoistaa saatavilla olevaa sisältöä, jos voit vahvistaa, että sinulla on Suomessa myönnetty henkilötodistus ja että Suomi on lähtöpaikkasi. Mutta muille meille elämä on hieman monimutkaisempaa. Mitä voit tehdä, jos haluat suoratoistaa YLEä verkossa, mutta sinulla ei ole suomalaista henkilötodistusta tai jos asut Euroopan unionin ulkopuolella? Tässä artikkelissa näytän sinulle, miten se voidaan tehdä!

VPN on ratkaisu, jos haluat katsella YLEä ulkomailla

Kirjoitin ensimmäisen artikkelin siitä, kuinka YLEä on mahdollista katsella ulkomailla vuonna 2012. Siitä lähtien paljon on muuttunut. YLE tekee kovasti töitä estääkseen ja estääkseen ihmisiä katsomasta suoratoistojaan ja muita TV-ohjelmiaan Suomen ulkopuolella. Vaikka Suomessa on satoja IPN-osoitteita tarjoavia VPN-palveluntarjoajia, olen löytänyt vain yhden, joka todella auttaa sinua suoratoistamaan YLEä ulkomailla tällä hetkellä. Haluatko tietää, mikä se on?

Jos yrität katsella YLEä ulkomailla IPVanishin, HideMyAssin, NordVPN: n, ExpressVPN: n tai jonkin monien muiden suosittujen VPN-palvelujen VPN-palveluista, näet seuraavan virhesanoman.

YLE tunnistaa erittäin hyvin VPN-ohjelmiston, ja siksi on tärkeää käyttää VPN: ää, jota YLE ei estä. Tämä auttaa sinua pääsemään YLEn sisältöön ja katsomaan sitä verkossa riippumatta siitä, missä olet maailmassa, eikä sinun tarvitse rekisteröityä jollekin Suomessa myönnetylle henkilötodistukselle.

Näin voit katsella YLEä ulkomailla

Jos haluat katsella YLEä ulkomailla, sinun on ostettava VPN-tilaus SurfsharkVPN: ään. Olen juuri testannut sen itse, ja se toimii erittäin hyvin.

SurfsharkVPN

Älä huoli. Jos et pidä siitä tai jos se ei toimi sinulle, voit silti saada rahasi takaisin SurfsharkVPN: n 30 päivän täyden hyvityskäytännön vuoksi.

 • Kun olet ostanut SurfsharkVPN-sovelluksen, lataa heidän VPN-asiakasohjelmansa ja käynnistä ohjelma.
 • Yhdistä palvelimeen Suomessa.
 • Käy YLEn verkkosivuilla. Sinun on rekisteröitävä ilmainen käyttäjä verkkosivustolle.
 • Löydä suoratoisto, joka näyttää kaikki jalkapallon EM-ottelut. Voit myös katsella kaikkea muuta sisältöä YLE-verkkosivustolla.

Olet nyt valmis katsomaan YLEä ulkomailla ja kannustamaan Suomea, kun he pelaavat Belgiaa, Venäjää ja Tanskaa vastaan ​​jalkapallon EM-kisoissa. Jos luet tämän artikkelin jalkapallon EM-kisojen jälkeen, älä huoli – nämä ohjeet ovat hyviä katsomaan YLEä myös ulkomailla!

Katson täällä YLE: tä verkossa muualla Euroopassa SurfsharkVPN: n avulla.

Eikö tämä ole aivan ihanaa? Toivon, että olet noudattanut ohjeita ja että olet valmis katsomaan hienoja jalkapallo-otteluita verkossa juuri nyt. Jos sinulla on aikaa otteluiden välillä, miksi et hyödynnä VPN-tilauksesi lisämahdollisuuksia?

 • Tiesitkö, että voit katsella Netflix-sisältöä yli 15 maassa Surfsharkin avulla?
 • Voit käyttää SurfsharkVPN: ää katsellaksesi televisioverkkoja, kuten NRK, SVT, DR, ZDF, BBC, NBC, RAI, RTVE ja monia muita verkossa.
 • Nämä ohjeet auttavat myös katsomaan kesäolympialaisia ​​verkossa YLE: ssä.

Älä unohda, että VPN on kyse turvallisuudesta. Aktiivinen VPN-yhteys salaa tietosi verkossa, varmistaen, että online-aktiviteettien vakoaminen ja tietojen varastaminen on paljon vaikeampi. Siksi niin monet ihmiset ovat alkaneet käyttää VPN: ää COVIDin aikana, kun he työskentelevät kotona ja näkevät tarpeen lisätä ylimääräinen suojaustaso Internet-yhteykseensä.

yle suomi

Oletko valmis katsomaan jalkapallon EM-kisoja verkossa?

Suomen aikataulu Euro 2021: n aikana

 1. kesäkuuta – Suomi vs. Tanska
 2. kesäkuuta – Suomi vs. Venäjä
 3. kesäkuuta – Suomi vs. Belgia

Toivon, että Suomi yllättää meidät kaikki ja voittaa useita otteluita ja pääsee pudotuspeleihin. Luuletko, että heillä on mahdollisuus Belgiaa, Venäjää ja Tanskaa vastaan? Haluaisin kuulla ajatuksesi!

Jos tarvitset apua YLEn katselussa ulkomailla, kirjoita kommentti ja autan parhaani!

Voinko katsoa Australian Netflix-sisältöä Suomessa?

Olen lukenut upeista TV-sarjoista ja elokuvista, jotka ovat saatavilla Netflixissä Australiassa. Valitettavasti en löydä niitä Netflixistä Suomessa, joten ihmettelen, onko olemassa tapa päästä käsiksi ja katsella Netflixin sisältöä Australiassa asuessani Suomessa? Toivottavasti voit auttaa!

Tämä on hyvin tyypillinen kysymys, eikä vain tavallista etsiä tapaa katsella Australian Netflix-sisältöä, mutta monet ihmiset haluavat myös katsella japanilaisia ​​anime-sarjoja Netflixissä Japanissa asuessaan Suomessa tai ehkä suoratoistaa thaimaalaisia ​​elokuvia Thai Netflix Suomessa. Ei ole väliä mikä seuraavista ongelmista sinulla on, on ratkaisu, joka auttaa sinua katsomaan thaimaalaista, japanilaista ja australialaista Netflixiä Suomessa (ja muualla maailmassa). Haluatko tietää enemmän?

Netflix Australia Suomessa

Australialaisen Netflixin suoratoistamiseksi sinun on ostettava VPN-tilaus SurfsharkVPN: ään. Tämä on paras Netflixin virtuaalinen yksityisverkko (VPN) tällä hetkellä, ja voit käyttää sitä Netflix-sisällön katseluun yli 15 eri maassa. Kyllä, luit sen oikein. Voit käyttää SurfsharkVPN: ää elokuvien ja TV-sarjojen katseluun Netflixissä yli 15 maassa, mukaan lukien Japani, Australia, Thaimaa, Singapore, Ranska, Iso-Britannia, Kanada, Alankomaat, Kanada ja Yhdysvallat.

Kuinka tämä todella toimii?

Surfshark on VPN-palveluntarjoaja, joka voi auttaa sinua muuttamaan IP-osoitettasi. IP-osoitteesi on virtuaalinen osoitteesi, kun surffaat Internetissä. Se tunnistaa sinut ja jakaa sijaintisi vierailemiesi verkkosivustojen kanssa. Mutta kun käytät VPN: ää, IP-osoitteesi muuttuu, ja todellisen IP-osoitteen näyttämisen sijaan se näyttää sen VPN-palvelimen osoitteen, johon olet yhteydessä. Paitsi että se muuttaa IP-osoitettasi, se myös salaa verkkotoimintasi varmistaen, että Internet-palveluntarjoajasi ei voi vakoilla sinua eikä muut ihmiset online-tilassa.

Katso Australian Netflixia Australian ulkopuolella

Joten tämä on sinun tehtävä. Seuraa näitä ohjeita katsellaksesi Aussie Netflixiä Suomessa.

 • Osta SurfsharkVPN-tilaus (saat parhaan vastineen, jos ostat 2 vuoden sopimuksen). Heillä on 30 päivän täysi hyvityskäytäntö, joten jos et pidä siitä, pyydä hyvitystä ja palauta rahasi.
 • Lataa Surfshark tietokoneellesi, puhelimeesi, televisioon tai tablettiin.
 • Avaa sovellus ja muodosta yhteys palvelimeen Australiassa.
 • Avaa Netflix-sovelluksesi.
 • Katso kaikkea sisältöä Australian Netflixissä.

Se oli hyvin helppoa, eikö olekin? Myöhemmin voit muodostaa yhteyden palvelimiin näissä muissa maissa ja katsella sisältöä myös näissä maissa.

Mitä katsella Australian Netflixissä?

Australiasta löytyy melko paljon elokuvia ja myös tv-sarjoja, kun käytät Surfsharkia suoratoistamaan sisältöä Netflixissä Australiassa. Mutta Netflixissä Australiassa on myös joitain menestyselokuvia ja TV-sarjoja, joita et löydä muualta maailmasta. Joten, katso ympärillesi ja pidä hauskaa katsellessasi ja suoratoista kaikkea sisältöä, jota olet halunnut katsella Aussie Netflixissä.

Viimeinen neuvo

Olen kirjoittanut siitä, kuinka voit käyttää Surfsharkia Australian Netflixin ja myös Netflixin sisällön katselemiseen useissa muissa maissa. Voit kuitenkin käyttää samaa palvelua myös suoratoistopalvelujen, kuten PeacockTV, Paramount +, Hulu, Amazon Prime ja muiden vastaavien palveluiden, estoon Yhdysvalloissa ja BBC: n, ITV: n ja muiden palveluiden katseluun Isossa-Britanniassa. Se toimii myös TV-verkkojen ja suoratoistopalvelujen kanssa monissa muissa maissa ympäri maailmaa, joten sinulla on hauskaa, jos päätät kokeilla sitä!

Toivon, että nämä ohjeet ovat auttaneet sinua. Hyvää päivää. Jos sinulla on kysyttävää, kirjoita ne alle!

Kuinka katsella FIFA World Cup 2018:aa YLEstä ulkomailta?

Haluatko suoratoistaa FIFA World Cup 2018:aa YLE:stä Suomessa, mutta et voi tehdä niin, koska olet ulkomailla? On helppoa suoratoistaa MM-kisoja verkossa myös YLEstä ulkomailla ollessa.

Kuinka katsella FIFA World Cup 2018

Jos haluat katsella YLE:n lähetyksiä ulkomailta, sinun on annettava YLE:n uskoa, että olet Suomessa. Se saattaa kuulostaa monimutkaiselta, mutta se on hyvin helppoa. Sinun täytyy saada suomalainen IP-osoite, ja helpoin tapa saada se on käyttää IPVanish-palveluntarjoajan VPN-palveluja. Olen käyttänyt heidän palveluitaan jo usean vuoden ajan YLEn suoratoistoon Suomen ulkopuolella, ja se toimii hyvin.

IPVanish

 1. Vieraile IPVanish-verkkosivustolla ja rekisteröidy heidän palveluihinsa. IPVanishilla on 30 päivän täysi palautuskäytäntö, mikä tarkoittaa, että saat rahat takaisin, jos olet tyytymätön.
 2. Lataa IPVanish-asiakassovellus tietokoneellesi, iPhonelle, iPadille tai Android-järjestelmälle.
 3. Avaa IPVanish-sovellus ja muodosta yhteys palvelimeen Suomessa.
 4. Käynnistä selaimesi uudelleen tai YLEn sovellus.
 5. Nyt voit suoratoistaa FIFA World Cup 2018:aa YLEstä ulkomailla.

IPVanish

On erittäin helppoa katsoa FIFA World Cupia YLEstä ulkomailta. Toivottavasti nautit turnauksesta, vaikka Suomi ei päässytkään mukaan!

Lisää tietoa FIFA World Cupista saat vierailemalla osoitteessa www.watchworldcup.net.

Kuinka katsella talviolympialaisia 2018 verkossa?

Haluatko suoratoistaa talviolympialaiset 2018 verkosta? Haluatko katsoa YLEn talviolympialaisia Suomessa, mutta et voi tehdä sitä, koska olet ulkomailla?

Kuinka katsella talviolympialaisia 2018 verkossa?
Kuinka katsella talviolympialaisia 2018 verkossa?

YLEn talviolympialaisia on helppo seurata, vaikka asut myös Suomen ulkopuolella. Jos haluat katsella kotimaista televisiota ulkomailta, tarvitset suomalaisen IP-osoitteen, ja paras tapa saada suomalainen IP-osoite on tehdä se ExpressVPN:n VPN-palveluiden avulla. Olen myös testannut heidän palveluitaan ja tiedän, että voit suoratoistaa YLEn ohjemia ulkomailta ExpressVPN:n avulla.

ExpressVPN

ExpressVPN:llä on 30 päivän rahat-takaisin-käytäntö, joten jos kokeilet heidän palveluitaan, mutta et ole tyytyväinen, voit helposti pyytää rahasi takaisin.

Kuinka katsella talviolympialaisia 2018 verkossa?
Katsomme YLEn talviolympialaisia ​​ulkomailta ExpressVPN: llä

Talviolympialaiset 2018 järjestetään Etelä-Korean Pyeongchangissa helmikuun 9. ja 25. välisenä aikana.

Voit lukea lisää Suomen televisiokanavien katselusta ulkomailla täällä.