IPVanish arvostelu

Haluatko tietää lisää IPVanishista? Harkitsetko IPVanishin tilaamista? Lue tämä IPVanish arvostelu ennen sitä!

IPVanish on yksi johtavista VPN-palveluntarjoajista Internetissä tällä hetkellä. He ovat ylpeitä nopeista servereistään ja hyvästä asiakaspalvelustaan ja lisäksi heidän antelias palautusoikeus, jolloin saat rahasi takaisin seitsemän päivän kuluessa mikäli et ole tyytyväinen IPVanishin palveluihin.

IPVanish

Miksi käyttää IPVanishia?

On useita syitä miksi käyttää IPVanishia. Yleisin syy on, että ihmiset haluavat vaihtaa IP-osoitteitaan niin että he voivat vaihtaa virtuaalista sijaintiaan maasta toiseen. Jos esimerkiksi haluat katsoa suomen televisiota ulkomailla, tarvitset suomalaisen IP-osoitteen pystyäksesi tehdä niin. Tähän tarkoitukseen IPVanish on loistava valinta. Samaan tapaan voit käyttää IPVanishia hankkiaksesi englantilaisen IP-osoitteen katsoaksesi kanavia netissä kuten BBC, ITV ja Channel 4.

Voit käyttää IPVanishia myös salaamaan toimintasi netissä varmistaen, että ihmiset, jotka käyttävät samaa Wifia tai hakkerit eivät pääse käsiksi sinun tietoihisi.

Onko IPVanish hyvä VPN-palveluntarjoaja?

Me olemme vakuuttuneita, että IPVanish on yksi markkinoiden parhaista VPN-palveluiden tarjoajista. Heillä on nopeat serverit, joiden ansiosta voit katsoa televisiota netissä loistavalla laadulla. He tarjoavat loistavat asiakaspalvelun mikäli käytössä ilmenee ongelmia ja lisäksi heillä on loistavat sovellukset iOS:ille ja Androidille jos haluat käyttää VPN-yhteyttä muutenkin kuin vain Windowsissa.

IPVanish hinnat

IPVanishilla on keskinkertaiset hinnat VPN-tuotteillaan. Kuukauden tilaus maksaa noin 10$ ja vuoden tilaus maksaa hieman alle 80$.

IPVanish

IPVanish yhteenveto

Voimme suositella lämpimästi IPVanishia. Se on täydellinen moneen toimintaan, erityisesti suomalaisen TV:n katsomiseen. Käy katsomassa IPVanishin sivustoa ja anna sen VPN-palveluille mahdollisuus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *