Paras VPN suomalaisen TV:n katsomiseen ulkomailla

Etsitkö VPN-palvelua jonka ansiosta voit katsoa suomalaista televisiota ulkomailla? Tässä on meidän omakohtaisiin kokemuksiin perustuvat neuvot.

Tärkein asia VPN-palveluntarjoajaa etsiessä on, että sillä on servereitä Suomessa ja niissä on hyvä nopeus. Tämän vuoksi esittelemme vain ne VPN-palveluntarjoajat, jotka täyttävät nämä kriteerit.

Paras VPN Suomen televisioon ulkomailla

Listaamme tässä eri VPN-palveluntarjoajia, joita voi käyttää suomalaisen TV:n katsomiseen ulkomailla.

IPVanish

Pitkään kokemukseen perustuen, on IPVanish paras VPN-palveluntarjoaja jos haluat katsoa suomalaista Tv:tä netissä hyvällä nopeudella. Sillä on useita servereitä Suomessa varmistaen, että vapaita IP-osoitteita on riittävästi saatavilla. Täydellinen ratkaisu!

IPVanish

HideMyAss

Suurimmalla VPN-palveluntarjoajalla on servereitä ja IP-osoitteita myös Suomessa, mutta testiemme aikana IPVanishilla oli paremmat nopeudet ja esimerkiksi Ylen katsominen IPVanishilla oli helpompaa kuin HideMyAss:illa. Mutta anteliaan palautusoikeuden vuoksi, tätä kannattaa kokeilla.

HideMyAss

PureVPN

Tämä on halvin vaihtoehto mikäli tarvitset suomalaisen IP-osoitteen suomalaisen television katseluun ulkomailla. Toimii loistavasti 90% tapauksista, joten toivottavasti kuulut näihin 90%:iin.

PureVPN

VyprVPN

Toimii hyvin, mutta järjestelmä on hyvin monimutkainen sillä tarjolla on erilaisia paketteja. Hinnat ovat myös kalleimpia markkinoilla.

VyprVPN

Buffered VPN

Toinen hyvin toimivat palvelu jos haluat katsoa Yleä ja muita Suomen TV-kanavia netissä, mutta tämäkin kuuluu markkinoiden kalleimpiin.

Buffered VPN