Miten saan suomalaisen IP-osoitteen?

Haluan katsoa Yleä netissä, mutta tarvitsen suomalaisen IP-osoitteen sitä varten. Miten voin saada suomalaisen IP-osoitteen katsoakseni suomalaista Tv:tä netissä ulkomailla?

Suomalaisen IP-osoitteen hankkiminen on hyvin helppoa. Sinun tarvitsee vain tehdä tilaus VPN-palveluntarjoajalta, jolla on servereitä Suomessa, eikä se ole lainkaan vaikeaa. Olemme jo kirjoittaneet parhaista VPN-palveluntarjoajista Suomessa, joten voit lukea myös sen artikkelin, mutta tässä olemme vetäneet lyhyesti yhteen, miten saat suomalaisen IP-osoitteen.

Miten saan suomalaisen IP-osoitteen?
IP-osoite Suomessa

Hanki suomalainen IP-osoite

Jos sinulla kiire, suosittelemme kirjautumaan VPN-palveluntarjoajalle kuten HideMyAss tai IPVanish, jotka ovat palveluntarjoajia joiden avulla pääset pikaisesti alkuun. Käy heidän nettisivuillaan ja tee tilaus. Voit ladata ohjelmistot tietokoneelle tai älypuhelimelle. Avaa sitten ohjelma ja yhdistä serveriin Suomessa ja saat heti suomalaisen IP-osoitteen.

HideMyAss

Näin helposti saat suomalaisen IP-osoitteen. Ylen katsomisen lisäksi, saat mahdollisuuden katsoa myös muita suomalaisia TV-kanavia ja live-lähetyksiä netissä. Voit käyttää VPN-palveluntarjoajaa myös englantilaisen IP-osoitteen hankkimiseen jolloin pääset katsomaan kanavia kuten BBC ja ITV.

IPVanish

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *